Modern pamut ágyneműhuzatok

A modern pamut ágyneműk a fiatalok és az idősebbek körében is egyaránt népszerűek. Fontosnak tartjuk, hogy az ágynemű tökéletesen illeszkedjen a belső térbe, ezért gondosan kiválasztjuk a modern mintázatokat, amelyek tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Válasszon tőlünk vonzó ágyneműt, amely első látásra elvarázsolja Önt, és nagy öröm lesze benne a pihenés. A modern pamut ágyneműhuzatok kategóriájában megtalálhatóak az ornament, háromszög, levél, virág, kör és még sok más motívumok is.

A modern pamut ágynemű kiváló minőségű, sima 100% pamutból készül, anyagsúlya 145g/m2. Az ágynemű praktikus cipzárral van ellátva. Amennyiben nem felelnek meg a klasszikus méretek, amelyeket kínálatunkban megtalál: 140x200 / 140x220 cm és 70x90 cm, szívesen megvarrjuk Önnek a modern ágyneműhuzatot bármilyen méretekben. A modern ágyneműknél garantáljuk az ágynemű hosszú élettartamát és állandó színtartóságát.

Ne feledkezzen meg az egyszínű pamut ágyneműhuzatokról sem, amelyek élénk színekkel büszkélkednek, és feldobják hálószobáját. A modern pamut ágyneműhöz párnahuzatot is vásárolhat, amelyet azonos vagy nagyon hasonló mintázatokkal kínáljuk.

Összesen 45 tétel

Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1275 Csomag pontok Magyarország területén