Hogy járjak el reklamáció esetén és hogyan küldjem vissza az árut?

a) Hogyan járjak el, ha az árut vissza akarom küldeni?

Olyan terméket vásárolt, amelynek nem felel meg a mérete, színe vagy egyszerűen nem tetszik Önnek? Semmi gond! 30 nap áll rendelkezésére az áru visszaküldésére. Kérjük az árut az alábbi címre küldje vissza. A termék(ek) visszaküldéséhez kérjük, töltse ki a visszaküldési űrlapot (.pdf). A visszaküldendő árut biztonságosan csomagolja be, hogy szállítás közben ne sérüljön meg.

Milyen esetekben nem alkalmazható a termék visszaküldése (a 30 napos időszakon belül):

A visszaküldendő termékeknek ugyanolyan állapotban kell lenniük, ahogyan azokat átvették. A termékeket, akkor sem küldheti vissza, ha az Ön számára, egyedi méretre voltak készítve. (az Ön által megadott méretek alapján).

Visszaszállítási cím:

Goldea.hu
Görgey út. 9
2669 Ipolyvece

 

b) Reklamáció és annak folyamata

Meghibásodott a megrendelt áru? Az árura 24 hónapos jótállási időt garantálunk. Ha a vásárolt árut postai úton vagy más szállítási szolgáltatással intézi, kérjük küldje el a csomagot az allábi címre. (ha ezt a módszert választja, kérjük, töltse ki a reklamációs űrlapot(.pdf). és küldje el az [email protected] e-mail címre). A kitöltött űrlapot, kérjük tegy a csomaghoz. Ha nem rendelkezik nyomtatóval, kérjük, írja le papírra a szükséges információkat panasz kérelme elintézéséhez.

A reklamációt indokolatlan késedelem nélkül be kell nyújtani, amint az árun észleli a hibát. Nem tekinthető hibának, ha a termék használati utasítást nem megfelelően használja és megsérti a felhasználási célt.

A reklamáció elintézésének határideje 30 nap, és az a reklamált árunak az alábbi címen történő átvételétől kezdődik.

A reklamálni kívánt terméket ide küldje vissza:

Goldea.hu
Görgey út. 9
2669 Ipolyvece


Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
2063 Csomag pontok Magyarország területén