• Kezdőlap
  • Hogyan reklamáljunk / hogyan küldjem vissza az árut

Hogy járjak el reklamáció esetén és hogyan küldjem vissza az árut?

a) Hogyan járjak el, ha az árut vissza akarom küldeni?

Olyan terméket vásárolt, amelynek nem felel meg a mérete, színe vagy egyszerűen nem tetszik Önnek? Semmi gond! 30 nap áll rendelkezésére az áru visszaküldésére. Kérjük az árut az alábbi címre küldje vissza. A termék(ek) visszaküldéséhez kérjük, töltse ki a visszaküldési űrlapot (.pdf). A visszaküldendő árut biztonságosan csomagolja be, hogy szállítás közben ne sérüljön meg.

Milyen esetekben nem alkalmazható a termék visszaküldése (a 30 napos időszakon belül):

A visszaküldendő termékeknek ugyanolyan állapotban kell lenniük, ahogyan azokat átvették. A termékeket, akkor sem küldheti vissza, ha az Ön számára, egyedi méretre voltak készítve. (az Ön által megadott méretek alapján).

Visszaszállítási cím:

Goldea.hu
Görgey út. 9
2669 Ipolyvece

 

b) Reklamáció és annak folyamata

Meghibásodott a megrendelt áru? Az árura 24 hónapos jótállási időt garantálunk. Ha a vásárolt árut postai úton vagy más szállítási szolgáltatással intézi, kérjük küldje el a csomagot az allábi címre. (ha ezt a módszert választja, kérjük, töltse ki a reklamációs űrlapot(.pdf). és küldje el az [email protected] e-mail címre). A kitöltött űrlapot, kérjük tegy a csomaghoz. Ha nem rendelkezik nyomtatóval, kérjük, írja le papírra a szükséges információkat panasz kérelme elintézéséhez.

A reklamációt indokolatlan késedelem nélkül be kell nyújtani, amint az árun észleli a hibát. Nem tekinthető hibának, ha a termék használati utasítást nem megfelelően használja és megsérti a felhasználási célt.

A reklamáció elintézésének határideje 30 nap, és az a reklamált árunak az alábbi címen történő átvételétől kezdődik.

A reklamálni kívánt terméket ide küldje vissza:

Goldea.hu
Görgey út. 9
2669 Ipolyvece

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól