Szállítás és fizetés

Személyes átvétel a Csomagküldő fiókjaiban

Packeta

A megrendelt árut az Ön által megadott Csomagküldő.hu átvevőhelyre szállítjuk. A megrendelés folyamatában megadhatja azt a helyet, ahová a csomagot szeretné kézbesíteni. A csomag küldemény feladásától számított 2-3 munkanapon belül kézbesítik az Ön által megadott kézbesítési helyre. Miután a csomagja átvehető a Csomagküldő SMS-ben és e-mailben értesíti Önt. Ettől a pillanattól kezdve a csomagot 7 napon belül átveheti.

1 490 Ft / online bankkártyás

1 780 Ft / fizetés utanvéttel


 

A legelőnyösebb házhoz szállítás

A megrendelt termékeket az Ön környékén levő legmegfelelőbb szállító szállítja az Ön címére (DPD, Express One vagy a Magyar Posta) A csomagot az Ön által megadott címre kézbesítik a feladásától számított 2-3 munkanapon belül. A futár a kézbesítési nap reggelén SMS- ben fogja Önt tájékoztatni a kézbesítés időpontjáról.

1 790 Ft / online bankkártyás

2 080 Ft / fizetés utanvéttel


 

Szállítás GLS futárral

kurýr GLS - logo

A termékeket GLS futárszolgálat szállítja az Ön által megadott címére. Kézbesítés a megrendelés elküldését követő második munkanapon. A szállítás pontos időpontjáról a GLS munkatársai fognak előbb e-mailben, majd a szállítás napján SMS-ben értesíteni. A sofőrrel való kommunikáció estén lehetősége van a kézbesítési cím és időpont megváltoztatására. Ha a kézbesítő nem éri Önt el a szállítási címen, a kézbesítés a következő munkanapon ismételten megtörténik.

2 190 Ft / online bankkártyás

2 480 Ft / fizetés utanvéttel


 

Magyar Posta

magyar posta

A megrendelt termékeket a Magyar Posta fogja Önnek kézbesíteni a csomag feladásától számított három munkanapon belül. Ha a kézbesítő nem éri Önt el a szállítási címen, abban az esetben a csomagot még 7 napig átveheti a postán..

2 090 Ft / online bankkártyás

2 380 Ft / fizetés utanvéttel

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól