Exclusive len ágyneműhuzatok

A természetes anyag kedvelők számára, kínálatunkból a 100% lenvászonból készített luxus ágyneműhozatokat ajánljuk. Természetes szürke és fehér színben kapható. Az ágyneműhuzat egy kicsit drágább, mint a hagyományos pamut ágyneműhuzatok, de rengeteg előnnyei vannak, amelyekről Ön is meggyőződhet az első használatba vétele után.

A len nagy szakítóerejének és rugalmasságának köszönhető szinte elnyűhetetlen természetes anyag. Rendszeres használata esetén nem kopik. Éppen ellenkezőleg! Minden mosás és későbbi használata során egyre puhábbá válik, miközben megtartja rugalmasságát. A lenszálak nem ritkulnak meg, mint például a pamut ágyneműhuzatok esetében. A vászon élettartama szinte korlátlan, ezért a befektetése maximálisan megtérül.

A 100% -ban természetes ágyneműhuzatok további előnyei közé tartoznak a kiváló izzadság (nedvesség) elvezető és hőszabályozó tulajdonságai (télen melegen tart, nyáron pedig kellemesen hűsít). Ezért egész évben használható. A len ágyneműhuzat nagyszerű választás allergiások számára is - nem ragadja meg a port, ellenáll az atkáknak, penésznek, polleneknek. Az általunk kínált ágyneműhuzat minőségi cseh termék.

Áruszűrés paraméterek szerint
Összesen 5 tétel

Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1197 Csomag pontok Magyarország területén