Rólunk

Goldea.hu

Cseh webáruház vagyunk minőségi lakástextilek, szövetek széles választékával. 2016 óta vagyunk jelen a piacon, a mai napig több mint 40 000 ügyfelet szolgáltunk ki. 2016– ban nyitottuk meg online üzletünket Csehországban (Goldea.cz), Szlovákiában (Goldea.sk), 2020 kezdetén kiterjesztettük tevékenységünket a román piacra (Goldea.ro). 2021 kezdetétől jelen vagyunk Magyarországon is.

Egyedi termékek széles választéka

A kis csapatunknak, lelkesedésünknek, fáradhatatlan munkánknak és különösen Önöknek, hűséges vásárlóinknak köszönhetően lettünk vezető online kiskereskedők. Elsősorban abroszok és párnahuzatok értékesítésével foglalkozunk. Nagyon megkedvelték termékeink egyedülálló kínálatát: ágyneműk, ágyneműhuzatok, lepedők és függönyök. Szeretnénk megemlíteni méterárú textil kínálatunkat is, amely több részben minőségi pamutvászon. A 2020-as év márciusában a koronavírus járvány megérkezésével és a szájmaszk viselés hatályba lépésével kapcsolatban, a mi raktárkészletünknek köszönhetően, nagyon sok olyan ügyfelünket tudtunk kiszolgálni, akik úgy döntöttek, hogy egyedül, saját kezűleg varrják meg a szájmaszkokat, amiért hatalmas KÖSZÖNET MINDENKINEK!

Saját varróműhelyek

Fő előnyünk, hogy a kínált termékek nagy részét magunk varrjuk meg, ezért minőségi cseh termékeket tudunk felajánlani. Az online áruházunkban történő vásárlással támogatja a hagyományos cseh kézművességet – a kézzel készített lakástextileket. A varróműhelyeknek köszönhetően képesek vagyunk számos lakástextíliát kínálni, számtalan közönséges és atipikus méretekben. Az egyes termékeknél használhatja az Ön igényeinek megfelelő gyártási lehetőséget.

Köszönetnyilvánítás

Önöknek, vásárlóknak köszönhetően van lehetőségünk folyamatosan fejleszteni online áruházunkat. Továbbra is követni fogjuk az új trendeket, hogy a lehető legjobb minőséget nyújthassuk Önöknek. Tiszta szívből köszönjük az irántunk tanúsított bizalmat és azt, hogy a Goldea.hu webáruházban vásárolt.

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól