Újdonságok a karácsonyi motívumok között

Az idei karácsony slágere a fekete és a fehér kombinációja. Szokatlannak tűnik a fehér alapon fekete fenyőfákat ábrázoló minták, de meggyőződésünk, hogy elnyerit tetszését. Egyszerű, merész és remekül mutat egy nagy felületű ágyneműn vagy akár egy kis formátú asztalterítőn is. A kis fa minták jól kitűnnek a fehér alapon, ezért minden bizonnyal nem okoznak csalódást.

Vánoční motiv černých stromečků

 

A második lehetőség pont az ellenkezője. A klasszikus piros kockás-zöld kombinációja egy kicsit visszarepít bennünket a gyermekkorba. Ezért lett újra az egyik legnépszerűbb karácsonyi motívum a vásárlók között. A piros kockás pamut ágynemű vagy akár egy piros kockás dekoratív párna egy sötétzöld paplanhuzattal kombinációja teljesen arra csábít bennünket, hogy forralt bort kortyolgassunk az ágyban és rajzfilmeket nézzünk a tévében. Egy piros kockás terítő pedig bármilyen étkezőhelyiséget feldob.

vánoční károvaný motiv

 

A karácsonyi motívumok között szintén újdonságnak számít a behavazott város, ahol egy kis róka ugrik elő. A behavazott háztető és a hósapkás karácsonyfák a béke és nyugalom érzést kelti bennünk.

Vánoční povlečení - vzor zimní krajina

 

A széles karácsonyi méterárú kínálatunkban mindenki megtalálja a magáét. Nem hiányozhatnak a karácsonyi motívumok, amelyek nagyon népszerűek a vásárlók körében. Karácsonyi piros virág, exkluzív ezüst és arany színű csillámos szövetek, szarvasok és őzek a behavazott tájban, csillag minták piros, zöld vagy fehér alapon.


Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1199 Csomag pontok Magyarország területén