Közzétéve 2023.10.26.

Inspirációk az otthonok krácsonyi hangulatához

A karácsonyi ünnepek az öröm és az együttlét időszaka, és nincs is jobb módja annak, hogy ünnepi hangulatba kerüljünk, mint az otthon karácsonyi díszítése. Ha épp azon töpreng, hogy milyen karácsonyi dekorációt válasszon, ebben a cikkben bemutatunk 4 tippet, amelyekkel egyedi karácsonyi hangulatot teremthet otthonában.

vune-smrku-povleceni

1. Termékcsalád Téli táj

A tavalyi karácsony legnépszerűbb motívuma idén is kapható. Akár a hálószobát, gyerekszobát, étkezőasztalt díszítik ezzel a mintával, a hófödte házikók és fák tipikus téli minták, így az ünnepek után is aktuális marad.

2. Termékcsalád Karácsony varázsa

Ez a motívum azok számára készült, akik a különlegeséget kedvelik, de ugyanakkor nem szeretnének semmi "giccset" otthonukban. A sötétzöld szín eleve a karácsonyhoz fűződik. A fehér fenyőfák a csillagokkal kombinálva meghitt karácsonyi hangulatot termet otthonukban.

3. Termékcsalád Fenyő ág mintás

A modern és minimalista lucfenyőágak különösen azoknak fognak örömet okozni, akik a minimalizmust kedvelik otthonukban. A minimalista motívumok egyszínű termékekkel is jól kombinálhatók, így eredeti kombinációkat hozhatnak létre.

4. Termékcsalád Fekete karácsonyfák

A modern fekete karácsonfás kollekció nagyon jól illeszkedik a modern és egyszerű belső terekbe. Az egyszerű színkombinációnak köszönhetően könnyen összeilleszthető más kiegészítőkkel és dekorációkkal.

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól