Közzétéve 2023.03.02.

Engedje el gyermekeit a dzsungelbe, hogy megismerkedhessenek az állatokkal.

Ha a gyerekek maguk választhatnák meg, hogy milyen világban szeretnének élni, akkor bizonyára nem lenne hiány állatokból. Színesek és vidámak. Engedje szabadon a gyerekek fantáziáját. Dzsungel és szafaris minták, amelyeket első látásra és tapintásra imádni fognak. A Goldea három új termékkel készült a gyerekeknek!

Az első mintázat merészen vad, mint a dzsungel, ahol a pálmalevelek között kell állatokat keresgélni. A majmok, tigrisek és az oroszlánok hatalmas sörényükkel sárga és okkersárga színekben pompáznak, míg az afrikai természetet zöld színben pompáz. Amennyiben egy nyugodtabb mintázatot keresnek, ahol az állatok nyugodtan ücsörögnek, akkor keresse a szafari motívumot. A fehér háttér nyugtató hatást kelt, a zebrák, vízilovak és a zsiráfok még kicsik és aranyosak, nem kell félni tőlük.

Nyaralós állatkák világa. Ezt a cimet viseli a legújabb gyermekeknek készült projektunk. És mi mással is lehetne bátran kalandozni, mint motorra, autóba vagy buszra pattanni. A süni, nyúszi a medve és a többi állatkák már fel is állították a sátrakat az erdőben, és alig várják, hogy az összes kis kalandra vágyók megtekintsék!

A legmagasabb minőségben, egészségügyi biztonsági tanúsítvánnyal és a színek hosszú élettartamával rendelkező pamutvászon, 160 cm szélességben, méteráruként vásárolható meg. Továbbá új mintázatokat kínálunk a gyerekszobába, mint függönyöket , kiságy- és ágyneműket, párnahuzatokat, és körgumis pamut lepedőket, amelyek még nyugtalan alvás közben is helyén tartják a lepedőt!.

Kényeztesse gyermekeit a legmagasabb minőséggel, amelyek mosolyt csalnak az arcukra. A tavasz már kopoktat az ajtónkon, és eljött az idő a közös kalandozásra!

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól