Bővítettük plüss kollekciónkat yardage-ban

A plüss még mindig nagyon népszerű az Ön körében, különösen a kanapék, köztük a fotelek huzataként. Folyamatosan bővítjük a plüss (leskyma) kínálatunkat, és jelenleg az egyik legnagyobb eladók közé tartozunk. Többféle plüss közül választhat, amelyek elsősorban a bolyhosodás magassága és textúrája alapján különböznek egymástól. Egyszínű, de különböző mintázatú plüssöket is kínálunk. A plüsst már korábban is ismerhetted Leskymo néven. Ez egy plüss, amely kiválóan alkalmas üléshuzatként.

A műszőrme különbözik a hagyományos plüssszőrmétől. Hosszabb szundikálással rendelkeznek, és nem alkalmasak ágytakaróként való használatra. 4 gyönyörű színben kínálunk műszőrmét. Különösen alkalmasak különböző dekorációkhoz és különböző termékek díszítőelemeként.

TEKINTSE MEG TELJES PLÜSS ÉS MŰSZŐRME KÍNÁLATUNKAT MÉTERÁRUBAN 

A legnépszerűbb plüss és műszőrme a yardage-ban

Itt nem csak az új, de összességében a legnépszerűbb plüss, műszőrme és műszőrme termékekről nyújtunk áttekintést, amelyek jelenleg raktáron vannak. Először is bemutatunk egy válogatást a hagyományos leskimókból.

Hagyományos Leskymo - plüss Teran

Ez egy hagyományos cseh plüss, 1 cm-es bolyhmagassággal. Ideális kanapék, fotelek és egyéb ülőbútorok fölé vetett takaróként. Kiváló tartósságával és minőségével tűnik ki.

Astor műszőrme

A műszőrmét mindenekelőtt finom, puha és meleg anyaga jellemzi, amely egyben kissé fényűző benyomást is kelt. Az Astor szőrmék valóban modern műszőrmék, amelyek számos dekorációhoz és kézzel készített termékhez, például karácsonyi manókhoz és hasonlókhoz alkalmasak.

Ilya - fényes hajjal

Az Ilya plüss jellegzetessége a fényes megjelenés és az alacsony, 1 cm-es szőrmagasság. Az Ilja plüss széles színválasztékban kapható.

 


Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1199 Csomag pontok Magyarország területén