Virágmintás pamut ágyneműhuzat

A virágmintás pamut ágyneműhuzat élénk színeivel díszíti fel hálószobáját. A gyönyörű virágmotívumokkal díszített ágynemű olyan érzést kelt fel bennünk, mintha a természetben aludnánk el. Ha minden reggel kipihenve szeretne ébredni, a virágmintás ágynemű a legjobb választás az Ön számára. Adjon a hálószobájának némi friss energiát azzal, hogy ágyneműjét a belső térhez igazítja. A virágmotívumos pamut ágyneműk kategóriájában levendula, virág, rózsa, aprócska virágok, réti virágok és még sok más motívumokkal kedveskedünk Önnek.

A virágmintás pamut ágynemű kiváló minőségű, sima 100% pamutból készül, anyagsúlya 145g/m2. Az ágynemű praktikus cipzárral van ellátva. Amennyiben nem felelnek meg a klasszikus méretek, amelyeket kínálatunkban megtalál: 140x200 / 140x220 cm és 70x90 cm, szívesen megvarrjuk Önnek a virágmintás ágyneműhuzatot bármilyen méretekben. A virágmintás ágyneműknél garantáljuk az ágynemű hosszú élettartamát és állandó színtartóságát.

Amennyiben nem sikerült választania a virágmintás ágyneműhuzatok közül, tekintse meg az egyszínű pamut ágyneműhuzatok vagy a modern mintákkal ellátott pamut ágyneműhuzatok kínálatát, A modern pamut ágyneműhöz párnahuzatot is vásárolhat, amelyet azonos vagy nagyon hasonló mintázatokkal kínáljuk.

Összesen 53 tétel

Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1275 Csomag pontok Magyarország területén