Közzétéve 2022.06.24.

Egy nagy változás, amit már régóta vártunk! Bemutatjuk az új Goldea telephelyet.

Míg Ön tetszés szerint bővítheti a virtuális webáruházat, a mögötte álló vállalatot már sajnos nem lehetságes. A való világban pénzügyi, helybeli és logisztikai korlátok akadályozhatják a vállalat további fejlődését. Ezért a növekvő megrendelések, a nagyobb termékválaszték és a növekvő dolgozói létszám miatt döntő döntést kellett hoznunk: Költöznünk kellett! Az eredeti helyiségünktől néhány méterre egy modern, háromszintes csarnok épült. A Goldea ugyanezen a címen, de vadonatúj helyiségekben működik.

Új csarnok építése

Új csarnok építése: március 2021

Új csarnok építése

Új csarnok építése: május 2021

Új csarnok építése

Új csarnok építése: július 2021

Új csarnok építése

Új csarnok építése: november 2021

A földszinten raktárhelyiségek találhatók, az első emeleten pedig nyitott iroda, tárgyalóhelyiség, valamint üzleti és cégi bemutatóhelyek. Ezen az emeleten található a csomagoló és az expedíciós helyiség. A második emeleten irodákat készítünk elő a jelenlegi és az új alkalmazottak számára. Arra számítunk, hogy a majdnem tízszeresére növelt csarnokterület legalább két évre megoldja vállalatunk igényeit.

Raktárterület

Földszint: raktárterület

Iroda tárgyalóasztallal

iroda és tárgyalóasztal

Expedíciók

expedició

Küldemények továbbítása

csomagoló helység 

Az idei évre 30%-os forgalomnövekedést várunk. Az új helyiségek segítenek a megrendelések zökkenőmentes kiszállításában, hogy ügyfeleink időben és rendben megkapják a megrendelt termékeket. A nyarat választottuk az átköltözésre, hogy felkészüljünk a karácsonyi időszakra, ahol számításunk szerint napi 2000 küldeményt fogunk feldolgozni, és készen álljunk új regálok építésére, hogy gondnélkül megbirkózhassunk velük. Hagyományosan, ideiglenes munkavállalók és irodai dolgozók segítségével, akik a szállítási részleg tagjaivá válnak és összefognak a társaságban.

Iroda

Iroda: polcok és asztalok építése

Iroda

Iroda: polcok és asztalok építése

Iroda

Iroda: polcok és asztalok építése

Iroda

Iroda

Ez egy teljes üzemelés alatt álló vállalat átköltöztetése esetén is bebizonyosodott. Keményen dolgoztunk reggelente, hogy napközben teljesítsük ügyfeleink igényeit. Késő délután és hétvégeken új bútordarabokat raktunk össze, irodát és raktárhelységet költöztettünk. Sikerült hét nap és hét éjszaka alatt átköltöztetni az egész vállalatot. És szerintünk egyik ügyfelünk és partnerünk sem tudott a koltözkedésről. Most a tökéletes szolgáltatásra és az új termékekre összpontosítunk. Tervezzük a márkát más külföldi piacokra való terjeszkedésát. Románia és Magyarország után Szlovéniában és Lengyelországban szeretnénk ügyfeleket szerezni. A jelenlegi gazdasági válságot nem fenyegetésnek, hanem lehetőségnek tekintjük. És ennek köszönhetően vagyunk sikeresek a piacon.

Mégis mi vagyunk azok, egy lelkes csapat. Emlékszünk a kiemelt ügyfeleink nevére. Személyesen csomagolunk és készítünk el mindent. Örömmel látjuk, hogy az ismételt megrendelések értékei növekszenek. Így tudjuk, hogy Önök elégedettek a termékeink minőségével. Már több mint 100 000-en vannak, de nyugodtan meséljenek rólunk barátainak, mert mi készen állunk!

 

Michal Kempa és Ondřej Boček, a Goldea webáruház-hálózat tulajdonosai

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól