Közzétéve 2017.04.18.

Tudja, hogy melyik lepedőanyag alkalmas tavaszra és nyárra?

Sokunknak az a benyomása, hogy a lepedőválasztás nem igazán számít, de ennek éppen az ellenkezője igaz. Azt kérdezi, mi a döntő különbség? Ma elmondjuk, hogyan válaszd ki a megfelelő lepedőt az alvási kényelem fokozása érdekében. Azt is megmutatjuk, hogy mire kell odafigyelnie, és mit kell elkerülnie.

  

Mi a leggyakoribb hiba, amit elkövetünk?

A lepedők kiválasztásakor általában csak az alapvető követelményeket nézzük, amelyek közé tartozik a méret és a szín. Azonban gyakran elhanyagoljuk az anyagot, amelyből a lemez készül. Mindenekelőtt az anyag minősége számít, amit a legtöbb esetben már az első mosás után megállapíthatunk. A minőségen kívül azonban magától az anyag típusától is függ, mivel minden anyag sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, és egy adott évszakra alkalmas.

Mely lepedők alkalmasak télre?

Télen mikroszálas lepedő vagy frottír pamut lepedő vásárlását javasoljuk. A mikroszálas lepedőket különösen puhaságuk és melegségük jellemzi, amelyek télen maximális kényelmet biztosítanak. Másrészt nem javasoljuk, hogy nyáron ezt a típusú lepedőt használjuk, mivel nagyon meleg. Aki a pamut termékeket részesíti előnyben, annak télire a frottír ágyneműt ajánljuk.

  

Melyik lehetőséget válasszuk nyárra?

Nyáron 100% pamut lepedőt ajánlunk használni. A legmegfelelőbb megoldás a sima pamutlepedő, amely nyáron kellemesen hűvös. A mikroszálas lepedővel ellentétben a pamutlepedőben nem fogsz izzadni a meleg nyári éjszakákon.

Milyen lepedőket vásárolhat tőlünk?

Minden lapunk rendelkezik a CZECH QUALITY tanúsítvánnyal

                                                                                                                                 

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól