Közzétéve 2023.03.03.

Goldea és a tavaszi készületek

Új dekorációs szövetek, friss színek és új nyomott motívumok. Így készülünk a tavaszi ünnepekre. Mikor máskor díszítsük fel otthonunkat az új húsvéti kiegészítőkkel?

 

 

A közelgő Húsvét az egyik lehetősége annak, hogy feldíszítsük otthonunkat. Erre az ünnepi alkalomra két mintázatokkal szeretnénk kedveskedni Önöknek. Az egyikük a tavaszi virágok a fehér alapon, a második a vidám húsvéti nyuszik, kiscsibék és a színes tojások. Terítse meg asztalát és fogadják a locsolkodókat!

A tavaszi anyogok iránt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a négy motívumok közül kettőt teljesen kiárúsítottuk. De nem kell aggódni, mivel a szöveteket újra készleten tartsuk, és díszítheti lakását a természetben zajló élettel vagy a virágzó tavasszal.

A mintázatok a gyermekeknek szánt kategóriájában is népszerűek, mert minden színes motívumot élvezhetnek. Az állatok különösen népszerűek, ezért három új motívummal készültünk. Állatok a dzsungelben, szafarin és nyaraláson.

Az egyszínű szövetek iránt is egyre nagyobb az érdeklődés, ezért egy teljesen új színpalettát készítünk a klasszikus pamutvásznakból. Követjük a divattrendeket, és új színeket választottuk ki Önöknek. Látogassa meg webáruházunkat, ahol fokozatosan új termékeket jelenítünk meg.

A tavaszi újdonságunk a kiváló minőségű, dekoratív, egyszínű Rongo szövet. Kétoldalas, ezért különösen alkalmas függönyök és párnák varrására. A szövet 100% poliészterből készült, könnyen ápolható és nem igényli a vasaló használatát

A Rongo-szövetet bordó színben kínáljuk, amely a legközelebb áll az idei év színéhez, a magentához, valamint számos élénk tavaszi színrkben. Az élénkzöld a sárgabarack, sárga, tintakék feldobja a belső teret, míg a visszafogott természetes színek a fehér falakat vagy a dizájnos bútordarabokat emelik ki.

Örülünk, hogy a Goldea továbbra is növekszik, és hogy növekszik az ügyfeleink megrendelései száma. Ezt nagy elkötelezettségnek érezzük, ezért új grafikát, teljesen új honlapot és logót készítünk a cégnek. Már most nagyon várjuk az Önök reakcióit!

 

Michal Kempa és Ondřej Boček, a Goldea webáruház-hálózat tulajdonosai

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól