Sötétítő függönyök - a tökéletes alvás titkai az egész család számára

A sötétítő függönyök garantálják a tökéletes alvást az egész család számára. Az orvosok szerint a tökéletesen elsötétített hálószoba nagyon fontos szerepet játszik az emberi agy pihenéséhez. Különösen akkor, ha Ön a belvárosban él, és ablakaiba esnek az utcai lámpák, a mentők és a rendőrautók lámpái. Hálószobáját egészítse ki sötétítő függönnyel és személyesen is meggyőződhet róla , hogy megnő az alvás minősége. Az alábbiakban pár tanács, hogy hogyan válasszuk ki őket és mire kell oda figyelnünk.

Miért vásároljon sötétítő függönyt?

Ha Ön korán fekvő, akkor lefekvés előtt megfelelően sötétítse a helyiséget. Miért? Számos ok miatt. A fény mennyisége befolyásolja az alvás minőségét. Mélysége és hossza közvetett módon befolyásolja mentális és fizikai egészségünket. Gyakran nem is jövűnk rá, hogy a külső fény zavarja meg, hogy igazán kialudja és kipihenje magát. Talán a hálószobája még mindig túl világos. Különösen a világos függönyök könnyű anyagokból készültek, így a könnyű függönyök továbbra is elég sok fényt eresztenek át.

Hogyan válasszuk ki az elsötétítő függönyöket?

Mielőtt megvásárolná át kell fontolni, hogy milyenek a lehetőséggei. Fontos például gondolni a karnis minőségére és szilárdságára, amelynek el kell tartania a sötétítő függöny súlyát. Elég nehéz anyagok. Elgondolkodtató tehát a rögzítés módja is, hogy a zsanérokat ne lehessen könnyen leszakítani a karnisról.

A tökéletes sötétség elérésére válasszon olyan sötét színű szöveteket, amelyek nem ragyognak a helyiségben és nem tükrözik a fényt vissza. Ha azt szeretné, hogy a függöny természetes módon fodrozódjon, szorozzuk meg a függöny által fedni kívánt terület szélességét 1,5. Ezután megkapja a kívánt függöny szélességét.Ezekben az esetekben a készre varrt sötétítő függönyönyt javasoljuk.
Milyen anyagokat használnak sötétítő függönyök készítéséhez?
Az elsötétítő függönyök többnyire műszövetből készülnek - poliészterből, amelyek 30 - 40 fokon moshatók.A szövetek súlya, fényáteresztése és anyagszerkezete különböznek egymástól.Üzletünkben elsősorban kétféle sötétítő anyagot kínálunk.
A BL jelöléssel ellátott anyag háromrétegű.A sötét rétege az anyag közepén helyezkedik el, és két közönséges szövet borítja. Ez a szövet nagyon népszerű, mivel mindkét oldala azonos színű. Függönyök nagyon sok színben és mintázatban kapható.
A YY szövet kétrétegű, az egyik réteg gumival van burkolva, ami növeli a sötétítés és a hangszigetelés hatékonyságát.Ennek a rétegnek azonban eltérő a szine és optikailag kissé zavaró lehet.Webshopunkban ezt a szövetet csak 140 cm szélességben kínáljuk. A termék esetleges megrendelésekor, kérjük eszt vegye figyelembe.
 


Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1199 Csomag pontok Magyarország területén