Őszi összefoglaló a Goldea-tól!

Ha télen megkérdeznének bennünket, hogy mit csináltunk nyáron, egy hosszú újdonságokról összefoglat terméklistát tartogatunk tarsolyunkban! Sokukat közüllük kipróbálhatják, vagy kreatív inspirációkat gyűjthetnek a következő szezonra.

Már megszokhatták, hogy minden hónapban, ezért idén szeptemberben is számos, új terméket találhatnak meg kínálatunkban. Ezek egyike a Deluxe termékcsaládból származó ágynemű, amely prémium minőségű renforce pamutból készül. Gyönyörű puha anyaga a pamutszaténra hasonlít, és már most az első kilenc ágynemű változatokból válogathatnak.

Újjra raktáron tartjuk a két nagyon népszerű pamutvásznat, a tarka nyári rét mintás és a sakura virágmintásat, amelyek különösen ágyneműhuzatok, függönyök, és nem utolsó sorban terítők készítésre alkalmasak. Aki szeret varrni és textilszövetekkel dekorálni otthonát, abban az esetben webáruházunkban egész télre kitartó textilanyagokra tehetnek szert.

Egy teljesen új szolgáltatás, amelyet a különböző méretű párnahuzatok vásárlói fogják értékelni - a párnahuzat méreteinek a módosítása. Amennyiben megrendeli ágynemű garnitúránkat, és a 70x90 cm-es párnahuzat mérete nem felelne meg, a párnahuzat az Ön egyedi igényeihez módosítható.

A Zlín városában tevékenykedő Patriot magazin számára a Goldea ügyvezető igazgatói, Michal Kempa és Ondřej Boček interjút adtak, amelyben felidézték vállalkozásuk kezdeteit és elárulták nagy terveiket a jövőre nézve. A cikk címe: Az égig akarunk nővekedni.

2022 szeptemberében a Goldea webáruház belép a lengyel piacra. Jelenleg a webáruház lengyel változatának dolgozunk, és a román, szlovák és a magyar piac után északi szomszédainkat is szeretnénk meghódítani.

Naponta webáruházunkban arra töreskzünk, hogy termékeinket a lehető legjobban megközelítsük Önöknek. A termékekről készült képek maximálisan valósághűek legyenek, hogy jól látható legyen az anyag textúrája, és pontosan azt a terméket kapják kézhez, amelyeket a megrendelés napján, képernyőjükön megjelentek.

Odakint süt a nap, de mi már keményen készülünk a karácsonyi szezonra. Idén nyáron beköltöztünk az új csarnokunkba, így készen állunk minden igényt, megrendelést teljesíteni, még abban az esetben is, ha kétszer annyi futna be belőlük.

Ahogy a megrendelések számai növekednek, kibővítjük az expedíciós csapatunkat, előkészítjük a csomagoló helységünket. Új varróműhelyeket biztosítunk be, hogy késedelem nélkül tudjuk kiszállítani a megrendeléseket. Időben feltöltjük raktárhelységünket, így a karácsonyfa alá kerülő ajándékok garantáltan időben megérkeznek Önökhöz. És természetesen – karácsonykor új mintázatokkal kedveskedünk, amelyek meghitt és meleg hangulatot teremtenek otthonukban. Önök is várják már az év legszebb ünnepét?


Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1196 Csomag pontok Magyarország területén