Közeleg a karácsony. Vásároljon időben karácsonyi lakástextileket és ajándékokat

A karácsony gyorsan közeledik, készüljön fel rá időben. Díszítse belső terét gyönyörű lakástextilekkel, és szerezzen be eredeti ajándékokat családtagjainak, szeretteinek. Most a legjobb alkalom a vásárlásra.

Hiszünk a hagyományos kézművességben

Termékeink minősége nagyon fontos számunkra. Ezért minden terítőt, ágytakarót, ágyneműt vagy függönyt, varrónőinknek meg kell varrniuk. Egyes termékeinket raktárkészletről is megvásárolhatja. Ezeket a megrendelését követő napon azonnal elküldjük. De vannak olyan darabok is, amelyeket az Ön igényei alapján készítjük el. Ezeknek a daraboknak az elkészítése több időt vesz igénybe, most karácsony előtt különösen.

Készüljön fel időben a karácsonyra

"Két hét van karácsonyig, nem vettem semmit, és a fuvarozók sem tudnak lépést tartani a csomagküldéssel" – Ön is panaszkodik minden évben? Ezúttal másképp lesz. Együtt meg tudjuk oldani. Csak egy kis segítségre lesz szükségünk. Napról napra közelebb kerülünk a karácsonyhoz, és a varróműhelyeink kapacitásai lassan megtelnek. Most még 7-9 munkanap alatt meg tudjuk varrni az Ön egyedi készítésű termékeit. A karácsonyi ünnepek közeledtével a szállítási idő fokozatosan meghosszabbodik. Annak érdekében, hogy lakása tökéletesen fel legyen díszítve és ajándékai időben elkészüljenek, rendeljen már most karácsonyi termékeket és egyéb lakástextileket. Lepje meg magát karácsonyi asztalterítőkkel vagy karácsonyi ágyneműhuzatokkal. Idén karácsonykor teljes mértékben élvezheti a karácsonyi hangulatot, ezért érdemes korábban elkezdeni a felkészülést! Ön is így gondolja?

Megvarrjuk Önöknek

Szeretné otthonát eredeti lakástextilekkel ékesíteni? Ebben szívesen segítünk Önnek. Válassza ki a szövetet, küldje el nekünk e-mailben az ötletét, és mi máris munkához látunk. Karácsonyi szövetekből készítünk asztalterítőket, tányéralátéteket, asztali futókat, párnahuzatokat, függönyöket, ágyneműhuzatokat és egyéb lakástextileket. Kiváló minőségű cseh, olasz és spanyol szövetekből választhat. Minden szövet más és más. Mindegyikük eredeti, de egy közös bennük. A minőségi kivitelezésnek köszönhetően, az ezekből a szövetből készült termékek hosszú éveken át fog szolgálni és sok örömet fognak okozni.

Milyen terméket varrunk méretre?

Hol tudom meg, hogy mit tudnak méretre szabni?

  • Látogassa meg honlapunkat.
  • Válasszon a kategóriák közül (ágyneműhuzatok, párnahuzatok, függönyök - drapériák...).
  • A főoldalon kattintson az" Egyedi méretek szerint" (i) mezőbe.

Ezeket a termékeket nagy örömmel megvarrjuk Önöknek.

 

Ezután ne habozzon megrendelni és élvezze a karácsonyi ünnepeket a Goldeával.


Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1196 Csomag pontok Magyarország területén