Karácsony 2020: Milyen karácsonyi szöveteket és dekorációkat használjunk és mikor kezdjük el a vásárlást?

Hamarosan megkezdődik az adventi időszak, és már gondolkodhat azon, hogy hogyan készítsen saját kezűleg karácsonyi díszeket. A szövetek nem csak apró tárgyak készítéséhez alkalmasak; a karácsonyi hangulatot a karácsonyi függönyök, ágytakarók és a karácsonyi terítékek idézik majd elő. Milyen szövetet válasszunk? Melyek gyönyörűen összhangba hozzák lakása belső terét? Vessen egy pillantást az általunk kínált karácsonyi motívumokkal ellátott szövetekre. A legtöbb szövet raktáron található, de késztermékek formájában is megrendelhetők. Inspirációként tekintse meg a következő ajánlatunkat, amelyek rengeteg új termékeket tartalmaznak a Goldea.hu weboldalán.

Karácsonyi mintás anyagaink online megvásárolhatók e-shopunkban

Hópihés mintázatú pamutvászon

Újdonságként kétféle hópihés nyomtatású pamutszövetet kínálunk; jelenleg vörös és szürke színben. A nyomtatás különböző hópihéket ábrázolnak, amelyek együttesen nagyon jó mutatnak. A szövet 100% pamut, magas anyagtartalmú 220 g / m2. Minden bizonnyal értékelni fogja a szövet kiváló minőségét és szilárdságát. A szövet alkalmas különféle típusú karácsonyi díszek készítésére, valamint ágyneműk vagy paplanok, párnahuzatok varrásához.

Karácsonyi dekoratív szövetek VERONA

Az olasz származású VERONA szövetek kiváló minőségűek, amelyeknek összetételük 50% pamut és 50% poliészter, súlyuk 190g / m2. Az idei év karácsonyára kínálatunkban három teljesen új motívumokat iktattunk be. Az összes szövetek esetében a piros színek dominálnak.

Ezüst és arany ragyogású exkluzív karácsonyi szövetek

Az idei év újdonságának számít a csillogó és ragyogású szövet. Ez első dekorációs szövet 100% poliészterből készül, amelyet ezüst fonású karácsonyi motívumok ékesítenek. A második szövet 100% - ban pamutvászon. Hópihék fehér alapon. A hópihék csillogó hatásúak, amelyet úgynevezett ezüst nyomtatással készülnek. Minőségi cseh szövet, hosszú élettartammal. Az ezüstnyomtatási technológiának köszönhetően a csillogó hatás sok mosás és gyakori használat után is megmarad. Szintén újdonságok közé sorolhatók, az ezüst és arany színű díszszövetek, melyek egyaránt csillogó hatást idéznek elő.

Nem csak szövetek, hanem sok más karácsonyi termékek is

Ha egyenesen készre varrott karácsonyi textíliát keres, akkor az általunk kínált szövetekből készre varrjuk a következő termékeket: abroszok, ágyneműk, párnahuzatok és még sok, sok mást. Itt a karácsonyi lakástextil kategóriájában népszerű termékek közül válogathat.

 
2 rozměry
Vánoční bavlněné povlečení - vzor 917 skřítci na světle šedém Vánoční bavlněné povlečení - vzor 917 skřítci na světle šedém
 
7 rozměrů
Vánoční exkluzivní závěs - zlatý se třpytkami Vánoční exkluzivní závěs - zlatý se třpytkami
Vánoční exkluzivní závěs - zlatý se třpytkami
Ušijeme pro vás
1 299 Kč od 1 178 Kč (-9%)
 
Novinka
9 rozměrů
Vánoční bavlněný povlak na polštář - vzor červená srdce na tmavě šedém
 
16 rozměrů
Vánoční bavlněný ubrus - vzor vánoční symboly na bílém
Vánoční bavlněný ubrus - vzor vánoční symboly na bílém
Ušijeme pro vás
199 Kč od 119 Kč (-40%)
 
 
Vánoční oblý podsedák 39x37 cm - LONETA - vzor sněhuláci

Amennyiben valamelyik karácsonyi termékeink felkeltette érdeklődését? Ne habozzon és szerezze be őket még ma!

Felkeltette érdeklődését valamelyik általunk kínált karácsonyi motívum? Szeretne egy karácsonyi terítőt, ágyneműt, függönyt a kínált méretekből? Esetleg egyedi méretre szeretné varratni?  A fentiekben megemlített termékeket készre varrjuk önöknek a beérkezett megrendelések alapján.


Még sok idő van karácsonyig, de a varrónőink meglehetősen elfoglaltak, ezért arra kérjük önöket, ha varratni szeretnének maguknak, akkor a legjobb, ha még ma megrendelik. A termék elkészítése általában körülbelül 6-9 napot vesz igénybe, de a koronavírus-intézkedésekhez kapcsolódó jelenlegi helyzet (és közvetlenül az ünnepek előtt megnövekedett keresletek) miatt kicsit késhetünk a megrendelésekkel. Az aktuális elkészítési és kiszállítási idő érdekében javasoljuk, hogy kövesse folyamatosan a weboldalunkon található aktuális információkat.
 


Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1199 Csomag pontok Magyarország területén