Közzétéve 2019.07.23.

Hogyan rendezzünk egy szobát egy kisgyermek számára?

A gyerekszoba berendezése, különösen, ha kicsi, nem könnyű. Ez az a hely, ahol a gyermek játszik, alszik és később tanul. Jó minőségű ágynak, ruháknak, játékoknak és könyveknek kell elférniük benne. 

gyerekszoba

Moduláris bútorok

A szekrényeket nem lehet felfújni, de néhányat hozzá lehet adni. Próbálja ki a moduláris polcokat és szekrényeket, amelyek szükség szerint síkban vagy függőlegesen is elhelyezhetők. Idővel további alkatrészek vásárolhatók. A moduláris bútorok sokoldalúan felhasználhatók. Használható játékok tárolására, vagy később tankönyvek és könyvek számára. Amíg a gyermek kicsi, a tárolónak alacsonyabban kell lennie, hogy elérje. Ahogy a gyermek idősebb lesz, a moduláris bútorokat feljebb helyezhetjük a magasságban.

Az asztal és a székek elhelyezése

A megfelelő és praktikus íróasztal és szék kiválasztása rendkívül fontos. A legkisebb gyermekek számára az állítható magasságú, emelkedő asztalok alkalmasak. A gyermekszékeknek állíthatónak kell lenniük, beleértve az állítható lábtartókat is. A gyermek lábának támasztva kell lennie, és a vádlijának derékszögben kell állnia a combjához, amikor ül.

Gyermek habszivacs fotelek és kanapék

Fontos a pihenésre szolgáló tér is. A gyermek nem ülhet csak úgy egy székre. Emiatt javasoljuk, hogy válasszon habszivacs gyermekfoteleket vagy akár kanapékat. Többféle, fiúknak és lányoknak is megfelelő kivitelben kapható. Ezek a gyermekfotelek kiváló minőségű habszivacsból készültek, levehető huzattal. Ezért puhák és kényelmesek a gyermekek számára, a huzatok pedig bármikor levehetők és moshatók. Ha szeretne változtatni, a huzatokat külön is kínáljuk, így szükség szerint cserélheti őket.

Milyen színeket válasszunk

Ahogy a gyermek növekszik, nemcsak a fizikai arányai változnak, hanem az érdeklődése és a preferenciái is. Ez a dizájnra és a színekre is vonatkozik. Ne zsúfolja túl gyermeke szobáját túl sok vidám színnel. Inkább válasszon egy fő színt, egy kiegészítő színt és egy harmadik színt, amelyet néhány díszítéshez használhat, hogy hangsúlyt adjon. Idővel a gyermek olyan fázisba kerülhet, amikor már nem érzi jól magát ennyi színnel. Ráadásul ilyen környezetben nehezebb koncentrálni, pihenni és elaludni. Válasszon semleges színű bútorokat. Az olyan könnyen cserélhető kiegészítők, mint a játszószőnyeg, a cserélhető huzattal ellátott párnák, falmatricák, függönyök és függönyrudak lehetnek rózsaszínűek állatokkal vagy hercegnőkkel, vagy kék színűek autókkal vagy dinoszauruszokkal a fiúk számára.

Gyermekágy

A jó minőségű gyermekágy a jó alvás alapja. Még az ágy is együtt nőhet a gyermekkel. Minőségi matracra és matracra van szüksége. Vannak speciális matracok a gyermekek számára. A matracvédő is ajánlott. Ez jelentősen csökkentheti a matrac kopását és jelentősen meghosszabbíthatja annak élettartamát. Segít fenntartani a matrac stabilitását, ugyanakkor védelmet nyújt az elhasználódás és a szennyeződések ellen. Kényelmesen mosható. A védők nem engedik át a folyadékot, és így megakadályozzák a matrac szennyeződését, ami a kisgyermekeknél gyakori. Válassza ki a méretet az Ön igényeinek, az ágy típusának és a gyermek életkorának megfelelően.

Gyermekágyi lepedők

A matracvédő után következik a minőségi baba lepedő. A frottír lepedők pihentető alvást garantálnak a baba számára, védik a matracot és kiegészítik a baba szettet. Ezek a lepedők 70x140 cm-es méretben kaphatók, és a váltás megkönnyítése érdekében bevarrt feszítőgumival vannak ellátva. Vannak kiságyneműk és lepedők klasszikus ágyakhoz vagy franciaágyakhoz. Olyan vonzó színekben kaphatók, mint a zöld, narancssárga, lila, rózsaszín vagy azúrkék.

Gyermek ágynemű

A babaágynemű lehet a kiságyba vagy a nagyágyba való. Fantáziadús gyermekmotívumokat tartalmaz, amelyeket a gyerekek gyorsan megkedvelnek. Lehetnek aranyos kis baglyok, elefántok, szívek és macskák. A fiúk értékelni fogják a labdákkal, autókkal, vitorlásokkal és rakétákkal díszített ágyneműket. Mindig kiváló minőségű, higiéniailag biztonságos anyagokból készült gyermekágyneműket válasszon, amelyek nagyon kellemes tapintásúak, és nem irritálják az érzékeny bababőrt.

Párnák a kiságyhoz

A kiváló minőségű, 100% pamutból készült ágypárnák Öko-Tex 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ezek cseh termékek, akárcsak más textíliák. Ezek 60x40 cm és 70x50 cm méretűek, standard vagy steppelt kivitelben. Bármilyen méretben varrathatsz tetszésed szerint, hogy a kiságypárnát az ízlésednek megfelelően alakítsd ki. Lehet kapni üreges szálas takarókat és a hozzájuk tartozó népszerű kispárnákat.

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól