Közzétéve 2024.05.30.

Goldea ismét költözik: Tekintse meg új adminisztrációs és expedíciós helyiségünket!

Naponta számtalan megrendeléseknek teszünk eleget, és csapatunk létszáma is növekazik. Ezért úgy döntöttünk, hogy kevesebb mint két év elteltével egy sokkal nagyobb épületbe költözünk.

De egy cég költöztetése nem csak dobozokból és bútorokból áll, hanem a lelkesedésről, és az új lehetőségek felfedezéséről. Csapatunk teljes erővel bele vágott!

stehovani1 stehovani2

Új terek = több lehetőségek

Az új expedíciós központunk háromszor akkora, mint az előbbi. Ez azt jelenti, hogy nincs többé zsúfoltságig tele polcok, és több hely marad a termékek és rendelések számára. Ez azt jelenti, hogy naponta akár 2000 megrendelést is ki tudunk szállítani, így a csomagok még gyorsabban eljutnak Önökhöz.

Az új helyiségek lehetővé teszik, hogy a kollégákkal gyakrabban találkozzunk és eszmét cseréljünk. Legyen szó ebédidőben a konyhában, tárgyalóteremben vagy akár egy vállalati rendezvényen.

stehovani3 stehovani4

Természetesen a költözés némi idegességgel járt. De miután a por leülepedett, és a dobozok eltűntek, kiderült, hogy a költözés jó lépés volt.

stehovani5 stehovani6

Új célok és még több szórakozás

A Goldeánál nem elégedtünk meg egy új címmel. A költözés nagy lendületet adott számunkra, hogy tovább építsük a márkát, meghódítsuk a közösségi hálózatokat és érdekes új dolgokat találjunk ki. Hidd el, sok mindenre számíthatsz!

Kövess minket, hogy ne maradj le semmiről - Már most elárulhatjuk, hogy a jövő év egyik nagy újdonsága, az első üzletünk megnyitása lesz.

Goldea csapata

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól