Exkluzív ajánlat szövetek a gyönyörű karácsonyi inspirációhoz

A karácsony lassan kopogtat az ajtón, mi pedig kiválasztottunk néhány pamut- és dekorációs szövetmintát, amelyek remek hangulatot varázsolnak otthonodba. Hogy még könnyebbé tegyük az anyagválasztást, összegyűjtöttünk néhány inspirációt csodálatos varrónőinktől. A szövetekből díszpárnákat és asztalterítőket készíthet, de például szokatlan fadíszeket vagy apróságtartókat is készíthet belőlük.

Ajánlat dekorációs szövetek Loneta

A Loneta dekorációs szövetek között főként állatokat, hóembereket, szíveket és számos természeti motívumot ábrázoló mintákat talál. A finomabb kiegészítéshez finomabb mintázatú szöveteket használnak, mint például a Loneta SNOW. Ezek a szövetek egyenes vonalvezetésüknek köszönhetően kézzel készített patchworkhöz is alkalmasak.

    

Dekorációs szövetek Rongo

A rongo szövetek különösen alkalmasak ünnepi asztali díszek készítésére. Remekül használhatóak terítőként, asztalterítőként vagy asztali futóként. Ha a tökéletes karácsonyi hangulatot keresi, és szeretné ünnepiessé tenni függönyeit, akkor a Rongo szöveteket ajánljuk.

Karácsonyi organza

Piros és fehér organzát kínálunk Önnek karácsonyi mintával, amely minden ünnepi asztalon jól fog mutatni. 

 

Pamutszövet csillagmintával

Kínálatunkban pamutszövetek egész sorát találja, amelyek karácsonykor is megtalálják majd a számításukat. A csillagmotívumok nagyszerűen mutatnak bármely egyszínű pamutszövethez a kínálatunkból.

    

Inspiráció ügyfeleinktől és varrónőinktől

Tekintse meg vásárlóink és képzett varrónőink inspirációit, akik számos dekoratív kiegészítőt készítettek Önnek, hogy kellemes karácsonyi hangulatot teremtsenek. Küldjön nekünk egy fényképet a termékeiről, és mi 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal jutalmazzuk a következő vásárlásához

 


Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1199 Csomag pontok Magyarország területén