Habfotel - nagyszerű kiegészítő minden gyermek számára

Biztos vagyok benne, hogy gyakran elgondolkodik azon, hogy mi illik egy gyerekszobába és mi nem. Általában az a korosztály a döntő, amelybe gyermekét besorolhatja. Természetesen az is szerepet játszik, ha több gyermek osztozik a szobán, és mindenekelőtt az, ha lányok vagy fiúk.

Mi alkalmas nagyobb gyermekek számára?

Az utóbbi évek trendje az üléstáskák, amelyek nagyon népszerűvé váltak, különösen az idősebb gyermekek körében. Az ülőzsákok és zsákok a klasszikus fotelek könnyű és könnyen mozgatható változata. Legfőbb előnyük azonban, hogy könnyen karbantarthatók, mivel a polisztirolgolyók töltelékét időnként pótolni kell. A zsákok emellett lényegesen tartósabbak, mint a hagyományos székek, így kézzel nem lehet őket könnyen megrongálni.

ülő táska
Ülőtáska levehető huzattal

Kényelmes ülőhely a kicsiknek

A kisebb gyermekek számára nagyon népszerű etetőszékek állnak rendelkezésre. Ez egy kis habszivacs fotel levehető huzattal. A huzat egyszerűen levehető a székről, majd kimosható, ami nagyon praktikus, mivel kisgyermekeknél könnyen bepiszkolódhat. A gyermekszékekhez is széles választékban kaphatók huzatok, így olyan mintázatot választhat, amely illeszkedik gyermeke szobájának berendezéséhez. A legnépszerűbb minták főként a baglyok, a szamarak és a dzsungel.


Gyermek habszivacs fotel levehető huzattal - Bagoly minta


Egyedi méretre varrás A szövet kínálatból
Excluzív ajánlat több mint 10 000 termékből
Cseh termékek Minőséges lakástextil
30 napos visszaküldési lehetőség A vásárlás napjától
1199 Csomag pontok Magyarország területén