Közzétéve 2023.03.01.

Dobja fel otthonát a 2023-as év színeivel

A piros egy csipetnyi lilla árnyalattal, a Viva Magenta a 2023-as év hivatalos színe. Abban ez estebne ha nem tudják, hogy pontosan milyen színről van szó, akkor eláruljuk Önöknek, hogy a magenta az egy lila árnyalat. Állítólag az év színe, és az új kezdetek szimbóluma.

 

Ha új lakástextíliákban gondolkodik a magenta szín az étkezőben vagy a hálószobában tűnik ki a legjobban. Legyen az párnahuzat, terítő, függöny, törölköző vagy ágynemű a piros, bordó, fukszia és a mélyrózsaszín mindenhová illik. A 2022-es év Veri Peri elnevezésű szín után, amely inkább lila színű volt, és a 2021-es év élénksárga színe után, a megenta visszatér a föld természetes színeihez és tónusaihoz. Egy olyan inspiráció, amely hatással lesz a divat, a design és sok más területek trendjeire.

Nincs szükség arra, hogy lecserélje az egész ruhatárát, vagy teljesen új lakberendezési tárgyakat vásároljanak. De azért néhány új darab biztosan örömet fog szerezni. Legyen az mintázatok lila árnyalatai, vagy egy nagy monokróm területről a piros és a bordó árnyalatok valamelyikében, nem fog csalódni. A Magenta színt a kertben virágzó bazsarózsákban, magnóliákban, cseresznyevirágokban vagy pipacsokban találod. Gyönyörűen keveredik a fehérrel vagy a természetes bézs színnel. Ez egy olyan szín, amely soha nem öregszik meg.

Ha szereted a kontrasztokat, bátran kombináld az év színeit az előző év színeivel. Élénksárga, semleges szürke vagy lila. Korallvörös, klasszikus kék vagy buja zöld. És csak néhány éve, hogy púderrózsaszínbe fulladt a világ, ami jól megy a kékkel és a szürkével. A színekhez társított érzés számít. Mindenki otthon akarja érezni magát.

Az év színének meghatározása azonban nem csak egy divathóbort. Negyed évszázada a Pantone Color Institute, egy amerikai cég szakértői választják ki, amely a közösségi média trendjeit, az életmódot és a társadalmi hangulatot elemzi. Az idei szín, a Viva Magenta az optimizmus visszatérését szimbolizálja, és ez az, ami mindenekelőtt vezéreljen minket!

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól