Közzétéve 2023.01.06.

A cseh varrónők és a becsületes kézimunka nem helyettesíthető

A Goldeától származó termékeken gyakran találkozhatnak a cseh kézimunka megnevezéssel. Kérdezik, hogy marketing vagy reklám céljából, vagy valóban kézzel varrott lakástextíliákról van szó?

Leszabjuk, megvarrjuk, szépen összehajtjuk, és így csomagoljuk! Mindezeket a lépéseket a varrónők megismétlik nap mint nap a saját varróműhelyeinkben. Nincsenek robotok vagy automatizált szalagok, csak becsületes cseh varrónék kezei, akik függönyöket, ágyneműket, terítőket és egyéb dekorációkat varrnak az Ön egyedi megadott méretei szerint. Mindezt nagy szeretettel és gondossággal teszik, mert számunkra fontos a vásárlók elégedettsége.

 

 

A cseh kézimunka olyan érték, amelyre büszkék vagyunk. Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy a varrónői szakma eltűnőben van a cseh iskolákból, és egyre nehezebb szakképzett varrónőket találnunk. Ennek ellenére nem adjuk fel, és több tucat kisebb és nagyobb varrodával működünk együtt. Csak így tudjuk késedelem nélkül feldolgozni a megrendeléseket, és fenntartani a cseh kézimunka kivételes minőségét.

Néhány év múlva talán már automatizálnunk kell, hogy az egész folyamat gyorsabban és olcsóbban megtudjuk oldani. De egyenlőre szakképzett varrónőinkre támaszkodunk, akik talán éppen most a varrógépüknél ülnek, és az utolsó simításokat végzik az Ön méretre szabott ágyneműjén vagy függönyén.

 

 

 

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól