Közzétéve 2022.08.24.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő lepedőt egy magas matrachoz?

Nem kell hercegnőnek lenni ahhoz, hogy magas matracon aludjon. A magas matracok trendje az exkluzív szállodákból fokozatosan utat tör magának a hétköznapi otthonokba is. De a szokásos 20 cm-nél magasabb matracok esetében hogyan válasszunk egy olyan lepedőt, amely megfelelően illeszkedik a matrachoz? Ehhez adunk most néhány jó tanácsot!

Amikor egy magas matrachoz keresünk lepedőt, ne csak a szélességet, hanem a magasságát is figyelembe kell vennünk. A lepedők többsége 20 - 25 cm magas matracokhoz alkalmas. Ha magasabb matraccal rendelkezik, azt is fontos tudni, hogy egy- vagy kétszemélyes matraclepedőt keres. Míg egy klaszikus 90 x 200 cm-es egyszemélyes matrachoz könnyebb lepedőt találni, addig egy 180 x 200 cm-es kétszemélyes matrachoz csak korlátozott választékok közül válogathatnak.

A standard méretű, magas matracokhoz való lepedők a kerületükön rugalmas gimuszalaggal rendelkeznek, és helyén tartják a lepedőt a matracon. Általában jersey vagy frottír anyagból készülnek, és legfeljebb 40 cm matrac magasságig használhatók.. Ha nem szabványos magas ymatracot vásárolt, például méretre szabott matracot, akkor a lepedőt úgy kell elkészíttetnie, hogy az úgy illeszkedjen, mint ha ráöntötték volna, és ne csúszkáljon a matracon.

Egyszínű vagy mintás pamut lepedőket könnyedén rendelhet testre szabottan. Ha szereti a luxus ágyneműt, és még egy méretre szabott hálószobában sem szeretne lemondani róla, próbálja ki damaszt lepedők, amelyeket szintén szívesen elkészítünk az Ön által igényelt méretben. Ha a [email protected] e-mail címre elküldi nekünk a személyre szabott lepedőre vonatkozó konkrét kérését, a lepedők mérete és az Ön által választott anyag alapján konkrét árajánlatot készítünk Önnek.

Olyan jó érzés, amikor reggel nem kell kikelni az ágyból, csak lelógatja a lábát. Annyira kényelmes a magasabb matrac, ami olyan érzést ad, mintha a mennyországban ébredtünk volna. Kényeztesse magát egy megfelelő lepedővel, és érezze jól magát!

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól