Közzétéve 2024.06.04.

A természet ihlette: Hogyan készül a Goldea ágynemű?

A Goldea márka minden motívummal egy történetet mesél el. Egy történetet, amelyet a mindennapi élet inspirációja vezérel. Arra törekszünk, hogy megörökítsük a pillanatokat, és valami maradandóvá alakítsuk át őket. A magyar mező motívum ennek a bizonyítéka.

Grafikusunk, Monika fejében született az ihlet, aki beleszeretett a magyar mezők szépségébe. A virágzó réteken tett nyári séták emlékei tükröződtek a finom, részletes motívumban, amely nemcsak ágyneműinket, hanem párnahuzatainkat, asztalterítőinket és függönyeinket is díszíti.

Merüljön el az olvasásban, és fedezze fel a magyar mező útját - vázlatoktól a végtermékig.

Egy világ, ahol az ötletek kézzelfoghatóvá válnak

Az új dizájn megvalósításának a kulcsa az, hogy az ötletet átformáljuk a digitális világba. Az alkotási folyamat kezdetén csak pár ötlet és egy üres papír van előttünk, amely lassan megtelik vázlatokkal. Az ötletek fokozatosan konkretizálódnak, és egyetlen koncepcióvá formálódik. Tervezőnk Monika telőször durva vázlatokat vet papírra. Ezt követően kiválasztja a legjobban sikerült vázlatot, és egy speciális tablet segítségével átrajzolja azokat, hogy egy valódi digitális szövetminta jöhessen létre.

“monika” “monika”

Ez a folyamat magában foglalja a formák legapróbb részleteinek finomhangolását, a mintaelemek kompozícióját és a színárnyalatok gondos kiválasztását. Minden egyes tollvonással közelebb kerül a tervünk a végső alakjához. Mielőtt azonban a minta a nyomdába kerül, ki kell választanunk a végleges színárnyalatokat a Pantone szín táblázatból. A szín táblázatnak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy az egyes színek hogyan fognak kinézni élőben. Ez biztosítja a színpontosságot, és minimálisra csökkenti a nyomtatás során fellépő eltérések lehetőségét.

A színek gondos kiválasztása és a részletek összerakását követően a „magyar mező motívum készen áll a szövetre történő nyomatásra. A modern nyomdatechnológiák garantálják a való színek és a részletek megjelenítését.

Varrónőink precíz munkája

Abban a pillanatban, amikor a szövet elhagyja a nyomdát, a varrónőink ügyessége lép.színre. Műhelyünkben a precíz munka a legmodernebb technológiával ötvöződik, így minden terméket a legapróbb részletekig ki tudjuk csiszolni. Minden öltést a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel végzünk, hogy termékeink ne csak esztétikusak, hanem kiváló minőségűek és tartósak legyenek a mindennapi használat során. A varrónők a legnagyobb gondossággal bánnak minden egyes darabbal. Ügyességüknek és tapasztalatuknak köszönhető, hogy a magyar mező motívum életre kelt.

“sici-dilna” “sici-dilna”

A „magyar mező” motívummal ellátott vászon nem csak egy darab szövet. Ez egy történet tele inspirációval, több éves erőfeszítéssel és becsületes kézimunkával. Engedje, hogy elragadják a réti virágok és kényeztessék magukat a magyar mező érintésével.

Fedezze fel a Magyar mező kollekciójának új termékeit

  • Cseh márka vagyunk
  • Méretre varrunk
  • Több mint 700 vásárlói vélemények
  • Egyedülálló termékek
  • 30 napon belüli elállási jog, áru visszaküldése
  • Ingyenes szállítás 32 000 Ft tól